Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Over BlueSun Artworks

Onze naam maakt duidelijk waar we voor staan en hoe we elke opdracht benaderen. Het opleveren van een fijn staaltje kunst om u en de toekomstige bezoekers van uw site te verrassen.

Full service webdesign bureau
Wij zijn een full service webdesign bureau waar u voor diverse soorten websites terecht kunt. Of u nu simpel aanwezig wilt zijn op het wereldwijde web of dat u grootse ambities hebt om met u webshop van alles aan iedereen te verkopen, het maakt ons niets uit. Wij kunnen leveren wat u bedenkt.

Maatwerk
Daarnaast houden wij de volgende principes hoog: betaalbaarheid met de hoogste kwaliteit maatwerk.

Betaalbaarheid
Wij zijn ons ervan bewust dat de meeste bureaus een uurtarief van minimaal 50 of 60 euros vragen. Een simpele maatwerk website kost u dan ook minimaal 800 euros. Een CMS of Webshop begint pas vanaf 3.000 euro. Niet bij ons. Wij leveren dezelfde maatwerk website voor een fractie van deze prijs; uiteraard afhankelijk van uw wensen. En met een vaste opleverdatum.

Zekerheid
Waar wij ook heilig in geloven is het nakomen van afspraken. Bij elke opdracht spreken wij een deadline af die wij ook zullen nakomen. Dus u weet meteen wanneer uw website kan beginnen te renderen.

Geef ons maar een belletje en dan kunnen we samen kijken hoe wij uw offline strategie naar het internet kunnen vertalen.