Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerEen statische website is een website zonder teveel poespas. Het gaat meestal om meerdere pagina’s waarbij u op eenvoudige wijze de bezoeker informeert.


Meestal hebt u aan maximaal 6 of 7 pagina’s genoeg, waarbij een simpele formulier standaard bij de website wordt opgeleverd.

Deze type website kunnen wij binnen 1 week bouwen tegen een vaste lage prijs. Kortom, u bepaalt de oplevertijd.


Meer informatie:

Wij zijn graag bereid om ALLE voordelen van een statische website met u te bespreken. Neem nu contact met ons op.Een dynamische website verschilt in zoverre dat er ook scripts en/of een database nodig zijn om deze type website goed te laten functioneren.


Additionele scripts en databases zijn nodig wanneer de volgende situaties zich voordoen: meertaligheid, beveiliging, filtering van bepaalde informatie/keuzes, fora, gastenboeken, et cetera.


Deze type website kunnen wij op offertebasis tegen een vaste lage prijs met een vaste opleverdatum voor u bouwen.


Meer informatie:

Wij zijn graag bereid om ALLE voordelen van een dynamische website met u te bespreken. Neem nu contact met ons op.CMS betekent Content Management System. Vrij vertaald houdt dit in dat u bepaalt hoe de inhoud van de website uit gaat zien en dat u ook zelf de inhoud kan wijzigen, zonder tussenkomst van iemand anders.


U bepaalt dus altijd zelf de actuele de content/inhoud van de website. Dit is een hele uitgebreide type website die wij op offertebasis voor een vaste lage prijs kunnen aanbieden.


Ook hebt u de garantie van een vaste opleverdatum.


Meer informatie:

Wij zijn graag bereid om ALLE voordelen van een CMS website met u te bespreken. Neem nu contact met ons op.Dit is een ander type uitgebreide website waarbij het ook mogelijk is om de inhoud van de website te veranderen.

Een extra hierbij is dat het ook mogelijk is om producten of diensten te verkopen en af te rekenen. Denk bij het laatste ook aan betalingen via creditcards en Paypal.


Daarnaast kunnen wij ook overweg met iDeal, het internetbetaalsysteem van de ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank en SNS Bank. Voor meer informatie over iDeal zie http://www.ideal.nl/.

Ook hier geldt: vaste lage prijs met vaste opleverdatum.


Meer informatie:

Wij zijn graag bereid om ALLE voordelen van een webshop met u te bespreken. Neem nu contact met ons op.SLA betekent Service Level Agreement en is in feite een onderhoudscontract. Ook al hebben u en wij ons uiterste best gedaan om uw website zo goed mogelijk op te leveren, na verloop van tijd zult u misschien wijzigingen/verbeteringen door willen voeren.


Omdat deze wijzigingen niet in de prijs van de website zitten, zullen wij deze tegen een uurtarief moeten doen tenzij u een SLA met ons hebt afgesloten. Op deze manier zullen wij alle wijzigingen/verbeteringen voor u uitvoeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om een factuur.

Maar we praten niet alleen maar over het bijhouden van de inhoud van een website. Ook de gebruikte programmatuur en database van een site moeten regelmatig onderhouden worden. Deze activiteiten vallen allemaal ook in een SLA.Meer informatie:

Wij zijn graag bereid om ALLE voordelen van onze SLA’s met u te bespreken. Neem nu contact met ons op.Door gebruik te maken van een domeinnaam bent u eenvoudig te bereiken via het Internet. U kunt het vergelijken met uw postcode/huisnummer combinatie; is deze bekend bij vrienden of kennissen dan kunt u post van over de hele wereld verwachten.

Een domeinnaam is altijd uniek en bestaat uit maximaal 64 letters en cijfers.

Naast een naam wordt er ook een extensie (toplevel) aan vastgekoppeld. Deze extensies geven vaak aan uit welk land (.nl, .be,.de) de desbetreffende website komt, of dat het een commerciele of niet-commerciele organisatie is (.com, .org,.net).

Bij BlueSun Artworks kunt u eenvoudig en snel al uw gewenste domeinnamen vastleggen. De gekozen domeinnaam kunt u vervolgens koppelen aan uw website of alleen gebruiken om emails te ontvangen.


Meer informatie:

Wij zijn graag bereid om ALLE voordelen van domeinregistraties via ons met u te bespreken. Neem nu contact met ons op.Wij maken gebruik bij het hosten van al onze websites van het LAMP principe: Linux, Apache, MySQL en PHP.

Voor u betekent dit: beproefde technology, zeer betrouwbare en stabiele configuratie en betaalbare prijzen. Daarnaast zijn wij zeer innovatief in onze aanpak en kunnen wij u als enige host in Nederland een unieke 100% uptime garantie geven met elk uur (!) een gratis backup van uw site. Ja, u leest het goed. Wij garanderen u dat u site 100% online is en dat er elk uur een gratis backup wordt gemaakt. En dit allemaal zonder extra kosten.

Wij doen ook niet aan virtual of dedicated hosting want in onze jarenlange ervaring weten wij dat dan uw site vaak platligt of dat u altijd teveel betaalt. Dit zal uw huidge host nooit willen toegeven.

Onze middenweg is simpel en effectief: 100% gegarandeerde uptime, elk uur gratis backup, snelle servers en toch betaalbaar.

Nog een aantal voordelen van ons hostingpakket:

- Webruimte : 1.000 MB
- Webverkeer : 10.000 MB per maand
- Emailaccounts (POP3/IMAP/Webmail) : onbeperkt
- Subdomeinen : onbeperkt
- FTP accounts : onbeperkt
- MySQL databases : onbeperkt


Meer informatie:

Wij zijn graag bereid om ALLE voordelen van het hosten bij ons met u te bespreken. Neem nu contact met ons op.


Meer informatie:

Wij zijn graag bereid om ALLE voordelen van webdesign en SEO via ons met u te bespreken. Neem nu contact met ons op.Wist u dat ...


- Google meer dan 200 miljoen zoekopdrachten per dag verwerkt?
- Google in Nederland een marktaandeel heeft van meer dan 90%?
- 90% van de bezoekers niet verder kijkt dan de eerste 20 tot 30 zoekresultaten?
- 77% van de internetters nieuwe bedrijven/websites vinden via zoekmachines?
- Bezoekers afkomstig van zoekmachines een hogere conversie hebben?
- 58% van de Nederlanders online producten of diensten koopt of bestelt?
- Ruim 93% van de internetters online informatie over producten of diensten zoekt?


SEA betekent Search Engine Advertising. Zoekmachine marketing.

Voor deze manier van reclame maken hoeft u ook eigenlijk geen goede website te hebben (goed in de zin van SEO geoptimaliseerd) of uberhaupt een website te hebben; wij zorgen ervoor dat u toch (tijdelijk) online beschikbaar bent met een goede webpagina zodat uw klanten weten wat u te koop aanbiedt en hoe zij dit moeten kopen.

U kunt al vanaf een budget van EUR 50,-- per maand een succesvolle campagne door ons laten opzetten. U kunt zelfs per dag een maximumbudget aangeven!

Nog een voordeel is dat u alleen per klik/bezoeker betaalt. Dus geen kostbare campagnes die u moet voorfinancieren om daarna af te wachten of deze wel rendeert. Met internetmarketing betaalt u alleen voor de bezoekers die op uw advertentie klikken.

Laat ons u helpen uw omzetdoelstellingen voor dit jaar te halen met de meest effectieve manier van marketing: internetmarketing via Google Adwords!


Meer informatie:

Wij zijn graag bereid om ALLE voordelen van een SEA campagne via ons met u te bespreken. Neem nu contact met ons op.